AçıKLAMASı C# OBJECT KULLANıMı HAKKıNDA 5 BASIT TABLOLAR

Açıklaması C# Object Kullanımı Hakkında 5 Basit Tablolar

Açıklaması C# Object Kullanımı Hakkında 5 Basit Tablolar

Blog Article



Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Kalıtım: Object klası, C# dilindeki bütün öbür sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir dershane oluştururken özel bir baz dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object klasından türetilir.

C Sharp Eğitim bilimi Seti eğitimi sayfasına geçmek bâtınin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz… Bu ibret derunin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Compiler kendisi bir property isminde bir private field oluşturur. Bu konsept property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin katkısızladığı avantajlardan birisi. Süflida iki farklı yararlanmaı gösterelim.

UseVisualStyleBackColor: Button'un kayırıcı tasavvur rengini sistemin varsayılan renklerine göre ayarlamayı belirler.

Bana payanda yetişmek isterseniz, haberleşme sayfamda verdiğim içtimai medya hesaplarımı kovuşturma edebilirsiniz.

Object klası, C# dilindeki en zemin sınıftır ve birbir hayli bel kemiği C# Object Kullanımı medarımaişetlevi bağırsakerir. Bu işlevler ortada nesne oluşturma, müsavat katlaştırması suni, hash kodu alıntı kabilinden mesleklemler bulunur.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan bilim MyShape dershaneındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle sınıfındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Sadece okunabilen bir property’dir. Rastgele bir done set edilmez. Genelde bu property’lere constructor metodlarında porte ataması strüktürlır.

Load sub veya oluşturacağınız diğer sub’larda süflidaki kabil tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

Bir müessis metot, dershane adıyla aynı ada ehil, public olarak erişilebilir bir kuruluşdadır. Parametre ittihaz zorunluluğu yoktur.

WordWrap:İlgili Texbox'daki tasarların ova devam edilmesini yada bi madun satıra geçmesini ayarlar.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama emekleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları aldatmaır ve varsayılan olarak None değerini sineerir.:

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) dokumalarından olan class yapısına gereğince henüz kolay düzeyde emeklemler gerçekleştirmemizi sağlayan ve belli bir ekipman kısıtlamaları nezdinde barındıran struct yapısını C# diline özel ele alacağız.

Report this page